Ny og innflytningsklar enebolig på Solsiden med 70 kvm takterrasse

  • Ny, innflytningsklar funkisbolig i barnevennlig område med tre soverom og tidsriktig kjøkken, bad og peis. Takterrassen på 70 kvm med sin fantastiske utsikt. Garasje med god oppbevaringsplass. Mange oppgraderinger fra standard. (Se vedlegg)
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Lindekroken 5, 3089

Pris: 4 590 000

Areal: 134

Om eiendommen

Ny, innflytningsklar enebolig i kjede med 3 soverom, wc/bad i begge etasjer, lekkert bad, eget vaskerom, Huseby kjøkken med tidsriktig design og integrerte hvitevarer fra Samsung, og fantastiske uteområder med god utsikt og fantastiske solforhold på den 70 kvm store takterrassen. Boligen har store vindusflater som gir gode lysforhold og en følelse av åpenhet med galleriløsningen i stuen.

Enebolig av type Cubo med to etasjer, tilhørende garasje og takterrasser. Boligene er levert av Systemhus. Tilvalg/oppgraderinger er gjort etter byggestart for en verdi på ca 450.000 kroner.

Fra boligfeltet er det kort vei til både skole og barnehage. Holmestrand er en by i rivende utvikling, og har blant annet en ny flott jernbanestasjon. Noe som gjør byen mer attraktiv for de som pendler.

Velkommen til visning i en innflytningsklar bolig.