Unik mulighet! Nyrenovert 3-roms leilighet sentralt i Vadsø med vakker havutsikt og småbåthavna som nærmeste nabo.

Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Havnegata 22, 9800 VADSØ

Pris: 1 650 000

Areal: 57

Om eiendommen

Nyrenovert leilighet i Vadsø sentrum selges. Leiligheten ligger fantastisk til sentralt i Vadsø med kort gåavstand til butikker, resturanter og kafeer. Inngangsparti til leiligheten er i Havnegata og alt er på et plan uten trapper. Store vindusflater i stue med panoramautsikt over Varangerfjorden gjør at man føler seg som en del av det yrende havnelivet i Vadsø. Fra en nyoppført balkong med stilig glassfronter kan du alltid nyte småbåtene som kommer og går i havna.

Kjøkkenet er nytt i 2019 med ny ovn, steketopp, kjøkkenvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Varmtvannstanken ligger også integrert i kjøkkenet, noe som gir god plass på badet. Kjøkkenet fremstår moderne og romslig med god arbeidsplass og skapplass.

Badet er også totaloppusset i 2019 med nye flater og ny innredning. Badet har et stort dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på egen strømkurs. Servant med speil og skap, toalett og ventilasjon er også helt nytt.

Leiligheten to soverom hvor det ene er stort og det andre litt mindre. Soverommene har nye panelovner i glass som gir de et moderne preg.

Alle gulvflater i leiligheten er av nytt vakkert laminat som er fint å se på og meget slitesterkt. Alle vegg- og tak-flater er nyrenoverte i lyse farger. Dører og listverk i leiligheten er også nytt i 2019.

Ta gjerne kontakt for å få visning.