Selveierleilighet med sjøutsikt og gangavstand til sentrum. Heis. Parkering. Takterrasse.

 • Leiligheten ligger på sjøsiden med utsikt til Puddefjorden, sentrum, Ulriken og Fløyen.

Solgt!

Carl Konows gate 36, leil 401, 5161 LAKSEVÅG

Pris: 1 248 000

Areal: 28

Om eiendommen

Beliggenhet:

Leiligheten ligger på sjøsiden med utsikt til Puddefjorden, sentrum, Ulriken, Fløyen. Gangavstand til det aller meste, som sentrum, UiB, BI og Laksevåg senter.

Meget god offentlig kommunikasjon med busstoppet Carl Konows gate.

Det er ca. 10-15 minutters gange til Møhlenpris Skole, UIB på Nygårdshøyden og BI på Marineholmen. Gangavstand til Bergen Sentrum og Danmarks plass. Ikke langt fra leiligheten finner du Bunnpris, Pizzabakeren, Sumo Restaurant, Evo treningssenter og et stadig økende servicetilbud. I Laksevåg Senter finnes de fleste servicetilbud som KIWI, Rema 1000, apotek, Vinmonopol, frisør, treningssenter, spisesteder og diverse klesbutikker.

Leiligheten ligger ikke langt fra Damsgårdssundet, som er et av flere satsningsområder i Bergen, med flere nye boligprosjekter langs hele bryggekanten. Flott turterreng i Løvstien, Løvstakken og Damsgårdsfjellet

Leiligheten er leid ut for kr 7 792 pr mnd ekskl fyring, varmtvann og strøm til 1. juli 2020. Leietaker kan være interessert i flytte.

Innhold:

Leiligheten ligger på sjøsiden i 4. etasje og inneholder: Bad, entré, kjøkken, stue med mulighet for sovealkove. Leiligheten disponerer i tillegg en bod på loft og felles vaskerom i 1. etasje. Arealeffektiv planløsning med store vindusflater, som sørger for godt naturlig lys. Passer perfekt for førstegangskjøpere, enslige eller til utleie.

Det er takterrasser på begge sider av bygget med gode solforhold.

Det er felles parkeringsplass utenfor hovedinngangen som beboerne kan benytte seg av, ved å legge inn bilens registreringsnummer på egen nettside.

Felleskostnadene inkluderer bl.a.:
- a konto sentralvarme og varmtvann,
- kabel-tv,
- internett fra GET,
- vaktmester,
- avsetning til vedlikehold og drift av fellesområder

 • Bud:
  kr 1248000
  Gyldig til:
  13.05.2019 1200
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja