Fritidsleilighet i Bavallstunet 196, Voss

 • Koselig leilighet i underetasje

Solgt!

Bavallstunet, 5710 SKULESTADMO

Pris: 2 500 000

Areal: 59

Om eiendommen

Klar til neste skisesong? Unik sjanse!

Leiligheten ligger i det populære hytteområdet Bavallstunet ved Voss Resort. Kort avstand fra Vossevangen og ca 1 time og 20 min med bil fra Bergen. Tog til Voss er også en fin mulighet.

På Voss finner en kortreiste "alper" med hyppig pudderalarm. Et fantastisk skiparadis ligger rett utenfor leiligheten. Gå ut døren og innen få minutter sitter en i ekspressheisen. Nytt av året er at store deler av anlegget har fått belysning til kveldskjøring og det skal produseres kunstsnø for å gjøre sesongen maksimal.
I tillegg til alpinløypene er det også mange kilometer med preparerte langrennsløyper i anlegget.
Bavallstunet velforening har eget skitrekk "Vetlebakken", og dette kan benyttes gratis for hytteeiere. Perfekt for barna å gå rett i dette skitrekket fredag, etter ankomst til leiligheten.

Voss er i 2018 kåret til stedet med mest fornøyde gjester av magasinet Reiselyst; «Norges beste skisteder – folkets favoritter».

Voss er mer enn vintersport. Voss er fantastisk hele året. Sommerstid finner en stort utvalg av fjell og topper som kan bestiges. Lønahorgi er en flott tur som er svært populær.
Voss er kjent for sine mange arrangementer og kan nevne; Vossajazz, Ekstremsportveko, Voss Cup og Smalahovedagane. I tillegg er det mye å finne på hele året: Voss Klatrepark, Voss vind, Rafting, Bømoen, Golfbane, Voss ski- og tursenter, Vossevangen, Vossabadet, Utebassenget, Husdyrparken, Voss Kulturhus med konserter, bibliotek og kino. I tillegg er der et rikt utvalg av luftsportaktiviteter som bla fallskjermhopping og paragliding.

Nærhet til Vossevangen bidrar til at Bavallstunet er en svært populær helårsdestinasjon. På Vangen finner en togstasjonen, samt et godt utvalg av butikker og restauranter.

Bavallstunet har eget selskapslokale/ servering. Dette er et populært samlingspunkt for hytteeiere. Her foregår aktiviteter for store og små. Kan nevne: barnedisco, filmkveld, pepperkakebaking, påskeverksted og smalahovefest. De arrangerer afterski i skisesongen.

Leiligheten består av: Stue/kjøkken, entre, bad/wc, badstue, 2 soverom, utvendig sportsbod.

Praktisk leilighet med nydelig beliggenhet i trivelig nabolag. Solrik og fantastisk panorama utsikt fra både leilighet og terrasse. Terrassen er 35,3 kvm og har levegg mot nabo. Liten innsikt fra vei.

Kvaliteter som bør presiseres:
• Lekkert takhøyt kjøkken hvor alle hvitevarer er integrert.
• Helfliset bad med vegghengt toalett og god plass til vaskemaskin.
• Praktiske soverom. God mulighet til å innrede soveplass til 8 personer, med 4 gode sengeplasser pr rom. (pr i dag er det i rom 1; 2 stk køyesenger & rom 2; loftsseng (dobbel) og dobbel rammemadrass nede). Loftsseng er populær soveplass for barn + blir brukt som hems: til lesing og pc.
• Stor solrik terrasse med fantastisk utsikt. Svært begrenset innsyn fra vei til leilighet og terrasse.
• Varmekabler i stue/kjøkken, entre og bad.
• Overbygd inngangsparti gjør at det er minimalt med snømåking på vinterstid.

Standard:
Entre: Skiferfliser, varmekabler i gulv, malt panel tak/vegger.
Stue/kjøkken: Parkett på gulv med varmekabler. Malt panel på vegger/tak. Panelovn. Bolettkjøkken med takhøye overskap, innebygde hvitevarer av høy kvalitet; kjøleskap / fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp m/induksjon, stekeovn m/pyrolyse, varmluft og grill, ventilator og mikrobølgeovn med grill. Innlagt opplegg til tv og internett.
Soverom 1 + 2: Parkett på gulv. Malte plater vegg/tak. Høye garderobeskap. Panelovner.
Bad/wc: Fliser og varmekabler i gulv, veggfliser og takplater. Vegghengt wc og dusjvegger fra Porsgrund. Baderomsinnredning med heldekkende servant. Opplegg for vaskemaskin.
Badstue: Panel på vegger, belegg på gulv. Glassdør. Tylo badstuovn.
Sportsbod: Panel på vegger, betonggulv. Rikelig med oppheng til ski, skisko etc. Varmtvannsbereder. Strøm- og vannmåler.

Parkering: Fast parkeringsplass like ved leiligheten og gjesteparkering i nærheten.

Velforening kr 5000,- pr år. Dekker bla brøyting/strøing, strøm til fellesarealer, skadedyrkontroll, vakthold, kosting og gressklipping på fellesareal. Velforeningen har ingen fellesgjeld.

Det er god mulighet for utleie av leiligheten hele eller deler av året. Voss Resort kan stå for booking, nøkkel og utvasking av leiligheten. Dette er et populært tilbud som mange hytteeiere benytter seg av, da det gir gode inntekter.

Mulighet for rask overtakelse.
Kontakt: Ingrid Hordvik, 959 06 192 eller Gisle Aloysius, 918 84 201

Velkommen på visning!

 • Bud:
  kr 2500000
  Gyldig til:
  26.11.2018 1500
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja