Sentralt beliggende leilighet med god planløsning, mye oppbevaringsplass, gode lysforhold og hyggelig veranda.

  • Funksjonell, tiltalende og plasseffektiv leilighet sentralt beliggende på Årnes
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Drognestoppen 5, 2150 ÅRNES

Pris: 2 350 000

Areal: 39

Om eiendommen

Leiligheten er funksjonell og tiltalende. Den er redesignet for øke plassutnyttelsen og bedre lysforholdene og har fungert godt som bolig til 2 personer i flere år.

I tillegg til felles stue og kjøkken har den sovealkove som er adskilt fra fellesrommet med ei plassbygd hylle, romslig entre med plassbygget garderobeløsning og bad med mye lagerplass. Det er ekstra høyde under taket, og store vinduer, men lite innsyn.

Stue og kjøkken har parkettgulv, gode lysforhold og utgang til hyggelig balkong. I enden av fellesrommet er det plassbygde skap som inneholder garderobe, kontor og kjøleskap. Det er i tillegg bygget hyller på kjøkkenet for bedre utnyttelse av areal ved kjøkkenskap. Kjøkkenskapene og vegg over benk er malt i blå kalkmaling og kjøkkenplate er i heltre eik. Det er installert downlights som kan dimmes over kjøkkenbenk.

Balkongen er delvis tilbaketrukket og fungerer på sommeren som en forlengelse av stuerommet. I tillegg er det felles takterrasse med utsikt og gode solforhold.

Sovealkoven har adkomst fra entre. Den har oppbevaring under senga. En blå vegg i kalkmaling fungerer som sengegavl og downlights som kan dimmes gjør rommet funksjonelt og hyggelig. Sovealkoven er adskilt fra stue/kjøkken med ei plassbygd hylle.

Badet har godt med oppbevaring. Det er flislagt og innredet med hyller og skuffer i tørrsone (ikke våtromsmøbler) og har både taklys og downlights med dimmer over stort speil.

Leiligheten har parkeringsplass og bod i felles kjeller. Boden har plassbygde hyller for god utnyttelse av plassen.

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme. Det er varme i gulv på bad og radiator i stue/kjøkken. Kostnadene for oppvarming og varmtvann inngår i de månedlige fellesutgiftene. Det gjør også TV og internettabonnement.

Solsikken 1 boligsameie består av 36 seksjoner i ei 4 etasjers blokk, ferdigstilt i 2015. Leiligheten ligger østvendt i 4.etg. Det er heis i bygget.

Sameiet er sosialt og hyggelig med felles samling på takterrassen hver onsdag i sommerhalvåret. Det er koselige julefester og sommerfester, god dugnadsånd og stort samhold på daglig basis. Dette er ikke stedet for ville fester, men en rolig ramme for et godt og sosialt hverdagsliv.

Det er svært kort avstand til matbutikk og gangavstand til Årnes sentrum med butikker, servicefunksjoner, buss og tog. Det er også kort vei til turløyper.