Helårs Fritidsbolig til salgs i vakre Stavtjørn.

  • Helårs fritidsbolig til salgs på Stavtjørn. Her kan du utforske store områder til fots/sykkel/fjellski/turski eller slalom på Stavtjørn Skisenter. En kan boltre seg, vinter/sommer i snøen eller bade/fiske i elva. Kun 1.time fra Stavanger.
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Stavtjørn, 4389 VIKESÅ

Pris: 1 290 000

Areal: 35

Om eiendommen

Helårs Fritidsbolig til salgs i vakre Stavtjørn. Her kan du utforske store områder til fots, på sykkel eller ved å bruke fjellski, turski eller stå slalom på Stavtjørn Skisenter. Ungene kan boltre seg , vinter som sommer i snøen eller bade i kulpen nede ved fossen. Og fisk i elva/vannet for de som har fiskestang.

Selv hytta er ikke for stor, tradisjonell, men gjennomgående renovert ute og inne de siste 2,3,4 årene. Nytt tak, innlagt vann og kloakk (med frostsikker utekran), nytt bad med gulvvarme (også i gangen), nytt kjøkken fra Hyttetorget med elektrisk komfyr og oppvaskmaskin, micro og kjøl/frys.

To soverom, en dobbelseng i det ene, tre enkle i det andre.

Oppvarming i tillegg til gulvarmen i inngangspartiet og på badet . I stua/kjøkkenet er det en dansk vedovn og en panelovn. En haug av ved klar til bruk. Sofa, bord og stoler følger med på kjøpet.

Ute er det påbygd et vedskjul og to boder , ett til ski og diverse utstyr og ett som redskapsbod og ikke minst to store nye plattinger.

Alt dette med storslagen utsikt over dalføre, foss og fjell kun vel en times kjøring fra Stavanger. Stopp gjerne på veien hos Esso veikro/garasjen på Vikeså til en god middag og gjør innkjøpene på CoOp’en. El-bil lading på Vikeså og Byrkjedalstunet.

Velkommen til visning på søndag 24.juni, 11:00 - 14:00. Ta kontakt med selgeren, Gunhild Køhn på 95922087 for mer informasjon eller privat avtale.