Møblert helårs fritidsbolig til salgs i vakre Stavtjørn med 5 sengeplasser.

 • Helårs fritidsbolig til salgs på Stavtjørn. Her kan du utforske store områder til fots/sykkel/fjellski/turski eller slalom på Stavtjørn Skisenter. En kan boltre seg, vinter/sommer i snøen eller bade/fiske i elva. Kun 1.time fra Stavanger.

Solgt!

Stavtjørn, 4389 VIKESÅ

Pris: 1 270 000

Areal: 37

Om eiendommen

Møblert helårs fritidsbolig til salgs i vakre Stavtjørn. Ja, hvorfor kolonnekjøre til Sirdal om vinteren når dere kan til Stavtjørn i en time? Hunnedalen er vannligvis stengt i 10-20 dager i vintersesongen pga vind (!), men på Stavtjørn kan du utforske store områder til fots, på sykkel eller ved å bruke fjellski, turski eller stå slalom på Stavtjørn Skisenter som er gangavstand 1.2Km. Ungene kan boltre seg , vinter som sommer i snøen eller bade i kulpen nede ved fossen. Og fisk i elva/vannet for de som har fiskestang.

Selv hytta er ikke for stor, tradisjonell, men gjennomgående renovert ute og inne de siste 2,3,4 årene. Nytt tak, innlagt vann og kloakk (med frostsikker utekran), nytt bad med gulvvarme (også i gangen), nytt kjøkken fra Hyttetorget med elektrisk komfyr og oppvaskmaskin, micro og combi-kjøleskap/frys.

To soverom, en dobbelseng i det ene, tre enkle i det andre; her kan det lett settes inn en eller to ekstra køyesenger. Hytta har en enkel planløsning som er praktisk og lett å rengjøre. Du har også muligheten til å bygge på, som mange andre har gjort i området.

Oppvarming i tillegg til gulvarmen i inngangspartiet og på badet. I stua/kjøkkenet er det en dansk Morsø vedovn og en panelovn. En haug av ved klar til bruk. Sofa, bord og stoler følger med på kjøpet.

Ute er det påbygd et vedskjul og to bod, ett til ski og diverse utstyr og ett til redskapsbruk og ikke minst to store nye plattinger/terasse som er 40 Kvm total. Sprossene til vinduene er tilgjengelig. BBQ , motorsag, øks, elektrisk kvistermaskin/kvern og andre utstyr følger med.

Alt dette med solrik og lun storslagen utsikt over dalføre, foss og fjell kun vel en times kjøring fra Stavanger. Stopp gjerne på veien hos Esso veikro/garasjen på Vikeså til en god middag og gjør innkjøpene på Coop eller Joker. El-bil lading på Vikeså og Byrkjedalstunet.

Velkommen til visning på søndag 26.august, 15:00 - 16:00.
Ta kontakt med selgeren, Gunhild Køhn på 95922087 for mer informasjon eller for å arrangere en privat avtale.

 • Bud:
  kr 1270000
  Gyldig til:
  17.08.2018 1330
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja
 • Bud:
  kr 1250000
  Gyldig til:
  20.08.2018 1200
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  -
 • Bud:
  kr 1190000
  Gyldig til:
  17.08.2018 1200
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  -