Lite og koselig hus med garasje og anneks SOLGT

 • Hobbyrom i anneks
 • Hobbyrom i anneks
 • Plantegning bolig
 • Plantegning garasje/anneks

Solgt!

Karasjokveien, 9700 LAKSELV

Pris: 1 650 000

Areal: 87

Om eiendommen

Velkommen til visning i et hus som har alt du trenger for et godt og enkelt liv.
Huset ligger i et solrikt boligområde med rolige vindforhold.
20 min gange til Banak.

Kjøkken
Et romslig kjøkken med plass til mange gjester til et hyggelig måltid.
Kjøkkeninnredning fra 2013, med innebygd stekeovn (ukjent årsmodell), oppvaskmaskin (2017). Ingen overskap, men et fastmontert glasskap/vitrineskap til ditt vakreste service. Veggene har ferdigmalte hvite plater i panellook og en vegg med tapet i dust mønster i champagnefarge.
Stue
Stuen har vedovn til de kalde dager, eller bare for stemningens skyld. En Dovre Sense 103, montert høsten 2016, gir god varme og tar ikke stor plass. Veggene har ferdigmalte plater i lys beige og to vegger med tapet. Tv- og internett-boksen finnes her og er levert av Luostejok Kraftlag. Abonnement må tegnes av kjøper selv.
Bad
Kombinert vaskerom og bad, med baderomsplater (stort flisemønster) i grått og hvitt, og beige gulvbelegg. Vegghengt toalett, badekar av eldre modell med glassvegg som forhindrer vannsøl. Vaskeservant i hvitt med 2-skuffseksjon under. 200 l vanntank, inspeksjonsskap for rør-i-rørsystem, waterguard, varmekabel til vannrør, fuktstyrt mekanisk avtrekk og varmekabel i gulv.
Soverom
Begge soverom er av samme størrelse. Den ene har liggende panel på veggene, malt i en lys farge, mens den andre har gips i både vegger og tak der veggene er malt i muskatnøtt. Pga liten plass er det ikke satt inn garderobeskap, men boligen har derimot et walk-in-closet i yttergang.
Anneks
Trenger du en plass til å drive din hobby, eller bare vil tilby gjestene et sted å overnatte, er rommet i annekset innbydende og romslig. Rommet er malt og tapetsert i deilige farger som skaper velbehag. Store vinduer mot sør som gir godt lysinnfall.
Uteområde
Herlige sommerdager kan nytes på en stor sørvendt terrasse eller i gresset nedenfor. Hagen ligger avskjermet innenfor et solid og flott steingjerde, og har et staudebed og en grillplass med bålpanne på stativ. Etter mørkets frembrudd blir terrasse og hage belyst av innfelte spotter i takutheng og gjerde. Innkjøring og parkeringsplass er gruset med singel i lys farge. Flere oppstillingsplasser for biler.
Garasje/anneksbygg
Garasje med god plass for både bil, sykler og verktøy. Trenger du mer lagringsplass er det ca 8m2 med plass i sportsboden bak garasjen. Her får du oppbevart dine hageredskaper, grillen, turstolene, trugene, skiene og ellers annet som trenger ly for regn og sne. I tillegg finnes en innvendig bod med lagerhyller i anneks.
Ekstra lagringsplass for de som samler på mer enn normalt, finnes på loft. Tilgang til loft er via inspeksjonsluker på hver side av huset.

 • Bud:
  kr 1650000
  Gyldig til:
  03.06.2018 0000
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja