Innflyttingsklar, stor og koselig enebolig, sentralt i Koppang, usjenert og praktfull hage.

  • UTLEIE KAN VURDERES.
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Ekornveien 13, 2480 KOPPANG

Pris: 1 850 000

Areal: 201

Om eiendommen

Koppang har et fint lite sentrum og med denne eneboligen har du alt du trenger innen 1 km avstand. Dagligvarebutikker, post, togstasjon, sport 1, kommunehuset med Storstua. Alt dette og mye mer på gangavstand. Boligen ligger flott til med herlig utsikt som garanterer gode lysforhold. Fibertilknytting er under utførelse (blir realisert i høsten av Eidsiva, for øyeblikket er det bredbåndstilknytting).

Det finnes flotte tur stier og skiløyper rett rundt hjørnet og det er herlig å koble av med for eksempel en fin kveldstur til Koppangshammaren med storslått utsikt over Koppangsøyene i Glomma.

Fantastisk beliggenhet i et godt etablert og rolig boligfelt med flere barnefamilier. God adkomst med innkjøring fra kommunal asfaltvei. Oppstilling mulig for inntil 3 biler på tomten, i tillegg til en garasje med elektrisk port. Det er et stort loft over hele huset som sikrer god oppbevaringsplass for det du vil ta vare på, men ikke trenger til daglig.

Boligen har blitt jevnlig vedlikeholdt, for det meste av fagfolk, sist i 2017 med en ny verandadør. Ett av soverommene ble oppusset i 2015 med nytt gulv, maling og praktiske oppbevaringsskap i fine farver. Det rommet er ikke med på bildene, bør heller sees med egne øyne. Det passer perfekt til et barnerom eller kontor.

Det er god plass til en større familie med barn eller for de som får gjester på besøk. Gjestene kan bruke baderommet i kjelleren med egen dusj og vask. Der er det også tilkobling til vaskemaskin.

I kjelleren er det et soverom til og en kjellerstue som pr i dag brukes til ekstra soverom. Denne har også peisovn som gir god varme på kalde dager.

I kjelleren er det også et hobbyrom som pr i dag er i bruk som smørerom for ski og det er plassert et ekstra kjøleskap og fryseboks. I tilknytting til dette rommet er det et kjølerom som sikrer at matvarene kan oppbevares lenge.

Kjelleren har en separat adkomst fra østsiden av huset (se bildene). Det gjør det lettvint for gjestene å bruke kjelleren.

1. etasjen er romslig innredet og gir praktiske muligheter for en god sofakrok hvor en kan nyte utsikten over fjellet og Koppang sentrum. Særlig om sommeren, når trærne er grønne, gir det en veldig naturlig utsikt. Du kan bo sentralt, men likevel midt i naturen!

Det er god plass til et spisebord med stoler. Fint parkettgulv i hele stua. Nesten alle dører og vinduer er fornyet i 1. etasjen. Entreen er innredet med praktisk garderobeskap med skyvedører og flislagt gulv med gulvvarme.

Kjøkkenet er praktisk og stort med heltre innredning fra en lokal leverandør, Kaupang Møbler (fra 2008). Fin og god skapplass. Innebygde hvitevarer fra Bosch og induksjon kokeplate. I tillegg er det 2 kokeplater med gass.

Hovedsoverommet har direkte tilgang til balkong og har utsikt mot sør. Innebygde garderobeskap med god plass til klær.

Et soverom med oppbevaringsskap og plass til enkeltseng. Utsikt mot sør.

Et stort rom med masse muligheter for TV, lek, trim, bokhyller eller kanskje noen ekstra gjester?

Baderom med dusjnisje som har fliser på vegg. Baderomsvinyl på gulvet i hele baderommet. Fint baderomsmøbel i heltre. Stilig servant fra 2013.

Et tilstøtende barnerom som for øyeblikket er innredet med loftseng. Oppbevaringsskap, vegghengt og oppusset i 2015.

Vegghengt toalett med mosaikk fliser på gulv og på veggen.

Sør-vest på tomta er det et uthus fra 2008 som også kan bli isolert. Den ene halvdelen brukes til lagring av fyringsved. (kan avtales at veden blir liggende til neste vinter uten merkostnad!) Andre halvdelen kan brukes til sykkelbod eller hobby/snekkerverksted.

Et lite eldre lekehus som ypperlig kan brukes til de yngste barna eller som oppbevaring av diverse hageredskap.

Velkommen til oss, gjerne avtal en personlig visning, eventuelle spørsmål svarer vi gjerne på. Salgsprosessen er avtalt med nettmegler og advokat, og garanterer juridisk akkurat samme prosess som med en vanlig megler. Vi mener uansett at de som bor i huset er best egnet til å gi ærlige svar om hvordan det er å bo der.