Strøken 4-roms leilighet. Flott utsikt. Nytt kjøkken, nytt bad, nye vinduer, nytt gulv m.m. Fyring/vv og kabel-tv/internett inkl. i felleskostnadene. IN-ordning.

 • Smakfullt oppusset 4-roms leilighet som fremstår som helt "ny". Nytt kjøkken juni 2017 med alle hvitevarer integrert. Nytt bad desember 2016. Ellers er alle overflater behandlet, nye vinduer, nye dører, nytt gulv m.m.

Solgt!

Arnljot Gellines vei 29, 0657 OSLO

Pris: 3 400 000

Areal: 67

Om eiendommen

Vi har gleden av å tilby en lekker 4-roms med flott utsikt og som ligger midt i hjertet av Gamle Oslo, i et veldrevet boligaksjeselskap. Leiligheten fremstår som gjennomført ny, ved at bad og fasade ble rehabilitert i 2016. Samtidig ble vann- og avløpsrør samt vinduer og balkongdør skiftet. I juni 2017 har eier satt opp nytt, smakfullt og praktisk kjøkken med rikelig skap- og benkeplass, samt alle hvitevarer integrert med garanti. Videre er alle overflater behandlet, herunder malt vegger etter påført veggfornyer, nytt gulv, nye innerdører, nytt listverk m.m. Bør sees! Velkommen til visning.

Perfekt for familie med flere barn eller bokollektiv, for eksempel kan du kjøpe leiligheten, leie ut to rom og bo gratis selv (dvs. at felleskostnader så vel som rente/lån dekkes av leieinntekter for to rom). Mulighet for utleie av hele leiligheten etter at kjøper selv har bodd i leiligheten ett år, estimert leieinntekt kr 18.000 pr. mnd.

*) Prisen er sterkt redusert, og leiligheten er nå den desidert billigste 4-romsen i Gamle Oslo/sentrale Oslo pr. i dag (Bare sjekk selv på finn.no. Husk å legge til fellesgjelden på objektene du sammenligner.) Benytt nedgangen som har vært i boligmarkedet til å gjøre en god investering.

 • Bud:
  kr 3400000
  Gyldig til:
  21.03.2018 1200
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja