TUDDAL - FLUGONFJELL - Solrikt - Fantastisk utsikt! Stor familiehytte - Høy standard - 4 sov - 2 stuer - 1,5 bad - 2 boble bad - badstue - Balkong - Stor terrasse med delvis overbygget tak

  • TUDDAL - FLUGONFJELL - 
Solrikt - Fantastisk utsikt! 
Stor familiehytte - Høy standard - 
4 sov - 2 stuer - 1,5 bad - 2 boble 
bad - badstue - Stor terrasse 
med delvis overbygget tak
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Geiteskorta 21, 3697 TUDDAL

Pris: 4 250 000

Areal: 158

Om eiendommen

Fantastisk Laftet Tømmer hytte i vakre Tuddal.

Her har du sjansen til å skaffe deg ditt eget eventyr. Hytten ligger innerst i blindvei "øverst" på Flugonfjell.

Drømmer du om å slippe å gå på skitur uten å tråkke på skiene til de som er foran i køen, eller alltid finne multer eller andre bær før alle andre har plukket dem. JA da har du kommet riktig.

I Tuddal er det fantastiske turmuligheter. Og man er alene på tur, hvis det er det man ønsker. Trærne er høye og tynne, og når det ligger snø på dem er det nesten som å være i et eventyr.

Har du ekstra lyst til å sette garn eller fiske, kjøp deg et fiskekort og kom deg ut på tur. Har ikke båt sa du, da snakker du med grunneierne, så kanskje du er så heldig å få låne en.

Ja her i Tuddal er alt mulig, selv om du vil være sosial. Da kan du ta deg en tur i nærbutikken, i kirka eller på campingen. Vil du spise et bedre måltid, kan du besøke Tuddal Høyfjellshotell, eller bare ta deg en øl med en reinsdyrburger, eller kanskje litt bakervarer.

Og skulle du være nevenyttig og trenger byggevarer eller verktøy, så har Tuddal også egen byggevare avdeling.

Tuddal er ikke verdens navle, men hvor vakkert vilt og koselig det er her.

VEL MØTT