Gisnadalen. Sjarmerende eiendom i gullgraverdalen, fantastisk utsikt, men usjenert. Flotte turmuligheter rett utafor døra både sommer og vinter. En halvtimes kjøring til Oppdal med alpinanlegg og alle servicetilbud. Jakt- og fiskemuligheter. Parkering 100 m fra hytta på sommerstid, 250 m om vinteren. Siste stykket er det bomveg som stort sett er vinterbrøyta (veglag etablert).

 • Utsikt, men svært usjenert

Solgt!

Gisnadalen, 7393 RENNEBU

Pris: 1 000 000

Areal: 43

Om eiendommen

Det er tre bygninger på tomten, pluss ei lita jordgamme brukt som matbod.
Hytta er på 34 m2, og inneholder stue/kjøkken, to soverom og mellomgang. Kjøkkenkrok med oppvaskbenk, kjøleskap og komfyr. I annekset er det to rom (ett soverom). Totalt sju sengeplasser, pluss ny, dobbel sovesofa på stua. I ny bu er det lagerrom og vaskerom med dusjkar, servant og Separett Villa toalett. Innlagt strøm. Panelovn på stua og reintbrennende vedovn.
Parabol installert.
Tre store plattinger og grue/bålplass.
Ca. 250 m2 av tomten er inngjerda, utvidelse inntil 500 m2 er godkjent. Tomten er totalt ca 1000 m2. På sommerstid kan det hentes vann fra brønn, drikkevann må medbringes. Det er en naturtomt. Jevnlige besøk av ørn, ravn og traner, av og til hare og rev, salamander og røyskatt.
Bygningene er vinterisolerte, hytte og anneks har torvtak, mens nybua har yttertak av trykkimpregnerte bord.

 • Bud:
  kr 1000000
  Gyldig til:
  27.06.2018 1700
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja