Flott endeleilighet med balkong i sjøkanten ved Store Lungegaardsvannet. Bybanen passerer like utenfor. Nydelig utsikt mot sjø og fjell.

 • Lys og fin stue med flott utsikt mot Fløyen og Store Lungegaardsvannet.

Solgt!

Møllendalsveien 4 , 5009 BERGEN

Pris: 2 000 000

Areal: 59

Om eiendommen

Leiligheten ligger sentralt plassert i sjøkanten ved Store Lungegaardsvannet. Det er kort vei til flere av byens utdanningsinstitusjoner, bl.a. ligger BI, UIB, Høyskolen, med flere i gangavstand. Det er og gangavstand til Haukeland Sykehus.

Leiligheten har gjennomgående høy standard.

Leiligheten er lys og fin, og består av stue med overbygget altan, kjøkken, kombinert bad/WC/vaskerom, soverom, entre, kontor/sovealkove og bod. Fra stuen er det nydelig utsikt, man ser både mot sjø og fjell, mot både Fløyen og Løvstakken og mot Puddefjorden og Store Lungegaardsvannet.
Badet er helfliset, har romslig baderomsmøbel og det er stort speil over vasken. Kjøkkenet har heltre innredning med detaljer i stål. På soverom og i entre er det store skyvedørsgarderober med speilfronter.

Det er malte vegger og laminat på gulvene.

Leiligheten er utstyrt med varmepumpe, denne holder behagelig temperatur sommer som vinter.

Bybanen passerer like utenfor, og det er kort vei til stoppet på Florida.

Det er fine turmuligheter i nærheten, man kan jogge rundt Store Lungegaardsvannet, gå turer på Løvstakken eller gå til Fløyen. Det er flere treningssentre å velge mellom, om man liker å svømme, så kan man boltre seg i AdO, en svømmehall med olympisk standard.

Flere butikker og cafeer i nærheten, bl.a populære Bien bar.

Denne leiligheten er den første som ble solgt når bygget var nytt, og er noe større enn tilsvarende leiligheter i bygget.

Takst:
http://www.nitotakst.com/PDF.asp?r=48AEA097CC404D9BAF08F057A43BE2A4

 • Bud:
  kr 2000000
  Gyldig til:
  05.11.2017 1400
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja