Leilighet i sentrum med to soverom - Havnegata 22

  • Utsikt
Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Havnegata 22, 9800 VADSØ

Pris: 950 000

Areal: 58

Om eiendommen

Standard:
Himlinger: Overflate himlinger med trepanel.
Vegger: Overflater av malt tapet og trepanel
Gulv: Gulv overflater med belegg, bad med fliser og varmekabler

Bad
Innredning med helstøpt vask, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Underskap har fuktskader. Gulv med fliser og varmekabler. Dårlig fuging i overgang gulv/vegg (ikke silicon). Noen plasser er det dårlig fuger. Overflater vegger med fliser. Dårlig fuging i overgang gulv/vegg (ikke silicon). Naturlig avtrekk med ventil på vegg.

Kjøkken
Kjøkkeninnredninger med eik fronter. Fliser mellom over- og underskap Villavent avtrekk over komfyr, via motor montert i vifteskapet. Lekkasje fra blandebatteriet. Overflater har normal bruks slitasjer. Bygningsdelen fungerer med dagens tilstand.
Innvendige overflater:

Byggemåte:
Se tilstandsrapport datert 19.12.2016.

Konstruksjonsmetode
Fundamentering er antatt betongsåler på frost-fri grunn (morenemasser). Grunnmur av plass-støpt betong. Grunnmuren er malt utvendig. Vegger er påforet og kledd innvendig. Vegg tykkelse er 55 cm. Yttervegger med bindingsverkkonstruksjon. Vest- og nordveggen er lydisolert. Vegger er påforet og kledd, med vegg tykkelse på 50 cm. Utvendig kledning med liggende trepaneling, vest og nordvegg er lydisolert. Malt grunnmur. Gulv på grunn av betong i hele u-etasje. Tilfarergulv oppå betonggulvet i de fleste rom. Bjelkelag/etasjeskille av tre, Gulv har trinnlydplater under sponplater og belegg. Lydhimling med gipsplater på lydbøyler, mellom etasjene. Tretrapp på østsiden, fra ene gatenivå til den andre.

Dører og vinduer
Vinduer fra 1995, består med to lags glass og karmer av tre. Vindusvrider inn på soverom mot NØ er ødelagt. Isolerte ytterdører med glass. Innvendige dører av heltre. Dørene har bruksslitasje og enkelte dører har slitte låsekasser.

Takkonstruksjon med yttertak:
Plassbygde takstoler med taktrobord. Taket er tekket med nye profilerte stålplater i 1999. Snøfangere montert mot nord og midten av taket mot syd. Takstige mot nord. Takrenner og nedløp av stål.