VISNINGER AVLYST! Leiligheten er solgt.

 • Lys stue med utsikt og peis

Solgt!

Rustadgrenda 27, 0693 OSLO

Pris: 3 650 000

Areal: 72

Om eiendommen

Leiligheten ligger flott til i 2 etasje i et meget populært og veldrevet borettslag i en barnevennlig blindvei blant naturskjønne omgivelser på Rustad. Borettslaget ligger idyllisk til rett ved Østmarka som byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Nærhet til Rustadsaga og Skullerudstua som er naturlige utgangspunkt for turer i marka. Nærhet til Østensjøvannet naturreservat med flotte turmuligheter og yrende fugleliv. Ved Nøklevann kan man som medlem av ro og padleklubben (lav kontingent) benytte seg av mange typer ro-båter, kanoer og kajakker. Bilfri gangvei til Rustad skole. Nøklevann skole ligger i gangavstand og det er kort gange til Skullerud ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet. Treningsmuligheter på Skullerud Sportsenter. Nærmeste handlesentra er Bogerud, Bøler, Lambertseter Senter Syd og Bryn senter med diverse forretninger og servicetilbud. Søndagsåpen nærbutikk 2 minutter unna. 2 minutters gange til offentlig kommunikasjon som bussruter 76, 79 og nattbuss (i helgen), samt 2 ulike fly-bussruter til Oslo Lufthavn. 7 minutters rolig gange til T-bane med avgang opptil 2 ganger i kvarteret.

Det er tillatt å holde en hund eller katt pr leiligheten mot at det undertegnes erklæring som man får ved å henvende seg til styret eller laste ned fra borettslagets hjemmesider. Borettslaget har egen hjemmeside: www.rustad-b.no

Internett og kabel-TV inkludert i husleien (fiber er på vei).

Mulighet for leie av garasje eller parkeringsplass med uttak for motorvarmer etter ventelister. Det er parkeringsplasser med lading for el-bil i borettslaget.

Det er adkomst til "gratis" fellesvaskeri fra oppgangen (1 av 12 i borettslaget).

 • Bud:
  kr 3650000
  Gyldig til:
  27.03.2017 1220
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja
 • Bud:
  kr 3650000
  Gyldig til:
  27.03.2017 1220
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  -