SOLGT! Visning 26.02.2017 er avlyst. Bureisningsplassen Skogås i Rendalen er et lite småbruk og en innholdsrik eiendom med muligheter for næringsvirksomhet.

 • Velkommen til Bureisningsplassen Skogås i Rendalen

Solgt!

Flendalsveien 336, 2485 RENDALEN

Pris: 2 000 000

Areal: 192

Om eiendommen

Huset består av to deler, det gamle bureisningshuset fra 1936 og et laftet tømmerpåbygg med kjeller fra 1996. Småbruket er drevet som turistbedrift med småskala økologisk landbruksproduksjon. Tomt på ca 34 mål.

Stall/fjøs har bokser til 2 hester og en kalvebinge evt tre hester, samt to båser til ku. Oppvarmet salrom, innlagt vann, stort redskapsrom med isolert rom innerst og låve med låvebru.

Det er drevet Debiogodkjent småskala matproduksjon og naturbasert reiseliv på stedet, tidligere ved Spydspissen Villmarksopplevelser, nå Bureisingsplassen Skogås.

Det er overnattingskoier på tunet og trivelig gapahuk med bålplass i skogen. Stor opparbeidet plass til hundegård.

Stedet egner seg både for nærinsvirksomhet, bolig eller fritidseiendom. God plass med mange sengeplasser slik at flere kan gå sammen om å kjøpe stedet og være der samtidig uten å forstyrre hverandre. For eksempel fritidseiendom for flere generasjoner. Det er i grunn bare fantasien som setter begrensninger når det gjelder dette stedet.

Dette er plassen for å lade batterier i Sør Norges største kommune med store nesten uberørte naturområder. Nærhet til hundeløype, oppkjørte skiløyper, alpinanlegg, fiskevann, moltemyrer og tyttebærtuer.

 • Bud:
  kr 2000000
  Gyldig til:
  25.02.2017 1100
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  Ja